Concorde Group is NEN-EN 15038 gecertificeerd
NederlandsEnglish


Meer weten over internationale communicatie?

Profiteer van ons kennisnetwerk:

Het Concorde weblog

en

Concorde op LinkedIn


Concorde Group is erkend lid van VViN en EUATC
Concorde Extranet

Het Concorde Extranet is een portal voor projectregistratie. Via Concorde Extranet kunnen bestanden via een beveiligde verbinding worden uitgewisseld, in plaats van via e-mail. Via het Concorde Extranet kan de afnemer via een beveiligde verbinding zowel de te vertalen bronbestanden uploaden als de vertalingen downloaden. Dit betekent dat voor bestanden die niet via e-mail verzonden mogen worden ook een veilige digitale verzendwijze gehanteerd kan worden.

Ook hebben afnemers via Concorde Extranet een overzicht van de lopende projecten en bijbehorende deadlines. Op deze wijze kan het verloop van projecten worden gevolgd. Door middel van een wachtwoordbeveiliging wordt gegarandeerd dat individuele afnemers alleen hun eigen projecten en bijbehorende bestanden te zien krijgen.

Uit oogpunt van gemak, logistiek en veiligheid is het zeer aan te raden het Concorde Extranet te gebruiken. U ontvangt automatisch binnen afzienbare tijd twee documenten per mail, te weten: de loginnaam en de toegangscode.

Inloggen op MyConcorde Extranet

Voor het aanvragen van inloggegevens Concorde Extranet voor contractklanten vanuit de overheid kunt u het volgende e-mailadres gebruiken: minjus.vertaal@concorde.nl 

Heeft u nog geen MyConcorde Extranet account? Vult u dan onderstaand formulier in, dan neemt uw account manager zo snel mogelijk contact met u op.

Inloggegevens aanvragen Concorde Extranet

Voeg alstublieft ook het landelijke netnummer toe (bv. +31 20).
 

Concorde Group BV
Burg. Haspelslaan 15, Amstelveen
Postbus 140, 1180 AC Amstelveen
T +31 (0)20­4260700
F +31 (0)20­4260711
info@concorde.nl
Routebeschrijving