Betaalwijze

Wanneer wij voor u een vertaling hebben gedaan, een tolkdienst hebben verzorgd of een taaltraining hebben gehouden, zijn er verschillende mogelijkheden om te betalen.

Vertalen

Nadat u onze vertaling(en) hebt ontvangen, moet u ons betalen door de factuur te voldoen. Wanneer u uw aanvraag doet via de bestelmodule kunt u er ook voor kiezen om direct online te betalen.

Betalen op factuur

Nadat u uw vertaling van ons heeft ontvangen, sturen wij u een factuur met daarop uw debiteurennummer, het factuurnummer, de factuurdatum, de vervaldatum, eventuele referentie, uw btw-nummer, het projectnummer, een omschrijving van het project, indien van toepassing de verschillende taalcombinaties, het totaalbedrag (ex- en inclusief btw) en onze bankgegevens. De factuur kunt u voldoen door middel van overschrijving.

Direct afrekenen

Het is ook mogelijk om direct uw bestelling voor een vertaling af te rekenen. In de beveiligde internetomgeving van Ogone en met gebruik van iDeal, creditcard of PayPal kunt u meteen betalen. Deze mogelijkheid bestaat alleen wanneer u een vertaling via onze bestelmodule aanvraagt. Om een vertaling via onze website aan te vragen, moet u een account hebben of maken en zijn ingelogd.

Tolkdienst en taaltraining

Wanneer wij voor u een tolkdienst of taaltraining verzorgen, is het voorlopig alleen mogelijk deze door middel van factuur te betalen.