Concorde steunt Care for Kosovo Kids

Bij Concorde willen we niet alleen één wereld creëren door het opheffen van taalbarrières, maar vinden we het ook belangrijk om ons steentje bij te dragen om die wereld nét een beetje beter te maken.


Care for Kosovo KidsConcorde steunt de fantastische stichting Care for Kosovo Kids, opgericht door Anke Gerrits en Maruschka Somsen. Sinds 2013 biedt de stichting in Kosovo directe hulp aan zieke kinderen door medische zorg beschikbaar te stellen, waaronder medicijnen en therapie voor kinderen met leukemie of andere vormen van kanker.

Concorde ondersteunt Care for Kosovo Kids hierbij door al hun vertaal- en redigeerwensen gratis te verzorgen. Zo hebben we onlangs het prachtige boek “Street Food Kosovo” vertaald; een kookboek met traditionele Kosovaarse gerechten. Street Food Kosovo is het derde deel uit de Street Food serie, geschreven door Mirjam Letsch. Het boek ligt vanaf nu in de boekwinkels en is ook te bestellen via de website van Care for Kosovo Kids. 50% van de opbrengst gaat naar Care for Kosovo Kids.

We zijn, net als alle medewerkers van Care for Kosovo Kids, erg trots op het resultaat en hopen dat met de verkoop van het boek ontzettend veel zieke kinderen geholpen kunnen worden.

Bent u ook geïnspireerd geraakt? Kijk op de website van Care for Kosovo Kids en help mee!