Certificering

Concorde Group is in het bezit van een aantal certificeringen die de kwaliteit van onze dienstverlening garanderen.

 

Concorde Vertalingen

Concorde Vertalingen is NEN-EN 15038-gecertificeerd. Dit betekent dat Concorde Vertalingen voldoet aan de eisen die worden gesteld aan aanbieders van vertaaldiensten, met betrekking tot de inzet van vertalers, kwaliteitszorg, projectbeheer, contracten en dienstverlening.

Bekijk ons NEN-certificaat.

 

Concorde Vertalingen en Tolken

badge_global_high-50

Concorde is door Company Sense Advisory geclassificeerd als nr. 36 van beste Language Service Providers. Dit betekent dat de Concorde Group tot de top 50 van grootste vertaal- en tolbureaus van de wereld behoort.

Bekijk de Company Sense Advisory website

 

Concorde Taaltrainingen

Cedeo 

Concorde Taaltrainingen is CEDEO gecertificeerd. Cedeo is de onafhankelijke certificerende instantie voor organisaties actief op het gebied van de human resources improvement. Cedeo verleent het keurmerk ‘Cedeo-erkend’. Cedeo doet dit op basis van klanttevredenheid,kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Daarmee is Cedeo de enige gespecialiseerde instantie voor de auditing en certificering van HR-dienstverleners.

CRKBO

Daarnaast is Concorde Taaltrainingen geregistreerd bij het CRKBO. Inschrijving in het CRKBO-register is een vereiste voor alle aanbieders van (korte) beroepsopleidingen die in aanmerking willen komen voor een BTW-vrijstelling beroepsonderwijs.