Diensten

Concorde Group is al ruim 20 jaar actief in de vertaalwereld en mag zich marktleider van Nederland noemen. Dat is het geworden doordat het vertalingen naar alle talen, tolkdiensten in alle disciplines en taaltrainingen in veel verschillende vormen en voor uiteenlopende specialisaties verzorgt. Of het nu gaat om de vertaling van een juridisch stuk naar het Chinees, een congres met 250 gasten of de Engelse taaltraining van uw Duitse werknemer: Concorde verzorgt het voor u.

Vertalingen

Concorde vertaalt van het Nederlands naar elke vreemde taal en omgekeerd, en ook van elke vreemde taal naar elke andere vreemde taal. Vraag nu een offerte aan via onze offertemodule. Wij passen onze dienstverlening aan op uw wensen en verwachtingen. U kunt ook uw vertaling zelf direct in gang zetten via onze bestelmodule. Wij verzorgen daarnaast vertalingen voor overheid en semioverheid.

Tolken

Concorde verzorgt tolkdiensten voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Dankzij onze database, waarin meer dan 1200 freelancetolken staan die u in meer dan 100 talen en in vele taalcombinaties kunnen bijstaan, kunnen wij altijd de juiste tolk(en) voor uw aanvraag selecteren en van uw tolkopdracht een succes maken. Wij verzorgen tolkdiensten voor het bedrijfsleven(semi)overheidsinstellingen, ziekenhuizen en gemeenten.

Concorde Tolken
 

Taaltrainingen

In 2011 nam Concorde Group het International Language Center (ILC) over. ILC is partner van Concorde op het gebied van taaltrainingen en verzorgt taaltrainingen op alle niveaus: individueel en in groepen, op locatie en via het internet, door middel van webinars.

Concorde Taaltrainingen