DTP en drukwerk

Op het gebied van dtp (desktoppublishing) en drukwerk kan Concorde u volledig van dienst zijn. Wilt u bijvoorbeeld een brochure, whitepaper, flyer of handleiding in een andere taal publiceren, dan kunt u bij ons niet alleen terecht voor de vertaling, maar ook voor de grafische vormgeving. Zo heeft u uw vertaalwerk en uw dtp onder één dak.

Dtp

Uw dtp wordt in onze professionele inhouse dtp-studio door onze grafische vormgevers verzorgd. We werken met alle recente opmaaksoftware voor zowel de pc als voor Mac, zoals InDesign, Photoshop, Illustrator, QuarkXpress en FrameMaker. In welke software uw document ook is ontworpen, we zorgen ervoor dat u uw vertaalde tekst voor elk gewenst doeleinde kunt gebruiken.

Onze dtp-specialisten zorgen ervoor dat:

  • De oorspronkelijke opmaak behouden blijft,
  • De vertaalde tekst in de originele lay-out staat,
  • U uw document meteen digitaal of gedrukt kunt verspreiden.

Op basis van de jarenlange ervaring van onze dtp’ers met verschillende bestanden, teksten en opdrachtgevers adviseren zij u over bestandsformaten en welke bestanden u voor welke doeleinden het best kunt gebruiken.

Concorde verzorgt dtp voor veel klanten die actief zijn in uiteenlopende sectoren. Daardoor voert onze dtp-afdeling opdrachten uit waarbij er aan veel verschillende soorten teksten en aan allerlei drukwerk gewerkt wordt. Zo werkten we mee aan:

  • Handleidingen voor FUJIFILM Medical systems, Mooy Logistics en ASML,
  • PowerPointpresentaties voor Nespresso,
  • Flyers voor Hanos,
  • Brochures voor Toshiba Medical Systems, Gaastra en CZ,
  • Informatieve documenten voor Bilfinger Industrial Services Nederland.

 

Afwijkend schrift

Dankzij onze database, waarin niet alleen vertalers van over de hele wereld zijn opgenomen, maar ook dtp’ers uit bijvoorbeeld Oost-Europa, Noord-Afrika en Azië, kunnen we ook dtp-opdrachten in onder meer het Russisch, Arabisch, Chinees en Japans verzorgen. Zij werken dagelijks met voor ons afwijkende lettertypen, zoals cyrillisch, Arabisch en Japans schrift, en dankzij deze freelance dtp'ers wordt ook uw desktoppublishing in niet-West-Europese talen correct geleverd.

Drukwerk

Indien gewenst, verzorgen onze dtp’ers ook uw hele drukproces. We zijn u graag van dienst in zowel het prepress-, press- als postpress-stadium. Uw proeven worden door ons gecorrigeerd en vervolgens leveren we uw documenten drukklaar aan. Daarnaast kunnen we ook het daadwerkelijke drukken van uw bestanden, het binden, bundelen en/of de verspreiding voor onze rekening nemen. Hiervoor werken we samen met gerenommeerde grafische bedrijven.

Neem voor advies, voor meer informatie over onze dtp-diensten of voor een offerte contact met ons op via telefoonnummer 020-8202890.