Wat als ik een spoedvertaling nodig heb?

De levertijd van uw vertaling hangt af van de grootte van uw document. Een document van 1.500 woorden kunnen we in de meeste gevallen al binnen een dag leveren. Heeft u een project toch binnen korte tijd nodig? Laat het ons weten. We stellen alles in het werk om uw vertaling op tijd te leveren.

Zo kunnen we bijvoorbeeld meerdere vertalers op een project zetten. De vertaalsnelheid ligt dan ongeveer twee keer zo hoog, al bestaat het risico dat er inconsistentie in de stijl van de vertaling optreedt. Het is immers niet altijd te garanderen dat de ene vertaler exact dezelfde stijl hanteert als de ander. Uiteraard houden we wel rekening met de instructies die u bij het project opgeeft, en zoeken we er vertalers bij die dicht bij elkaar liggen in vertaalstijl.

In sommige gevallen kunnen we uw project sneller leveren door slim gebruik te maken van tijdzones. Een tekst die naar het Chinees of Amerikaans vertaald moet worden, bijvoorbeeld, kan door een incountryvertaler worden vertaald. Terwijl het hier al/nog nacht is, is de werkdag voor die vertaler nog/al bezig. Zo kan een tekst die hier aan het einde van de dag wordt ingeschoten, de volgende ochtend vroeg al vertaald zijn.

Deel dit antwoord via Twitter

 

 
Heeft u zelf een vraag over vertaaldiensten? Stel hem hieronder en we beantwoorden hem zo snel mogelijk voor u.

Staat uw vraag er niet bij?