Kan ik mijn website vertalen?

Uiteraard. Websites bevatten tekst, en tekst is te vertalen, dus hier draaien wij onze hand niet voor om. De werkwijze die we hanteren hangt af van uw wensen, maar ook van de technische eigenschappen van uw website. Heeft u bijvoorbeeld weinig pagina's en weinig tekst, dan volstaat het knippen en plakken in bijvoorbeeld een Word-document.

Maakt u gebruik van een Content Management Systeem (CMS) voor het toevoegen van nieuwe content aan uw website, dan kunnen we die content op diverse manieren vertalen. U kunt bijvoorbeeld desgewenst een vertaler (beperkte) toegang geven tot uw cms. Sommige contentmanagementsystemen ondersteunen het importeren en exporteren van gegevens ten behoeve van vertaling. We kunnen dan een export maken van alle tekst op de website, deze vertalen, en weer terug in het cms importeren.

Een derde methode is het vertalen van de concrete bestanden waaruit uw website bestaat. De vertaler werkt dan direct in de broncode van een website. Door gebruik te maken van speciale software blijft de structuur en functionaliteit van de website intact. Deze methode wordt ook veel gebruikt bij het vertalen van software.

Meer informatie vindt u op onze pagina over websites vertalen. Wilt u uw website laten vertalen? Neem contact met ons op (bel ​020-8202890​ of stuur ons een e-mail), en we bespreken samen vrijblijvend wat de beste aanpak is voor uw website.

Deel dit antwoord via Twitter

 

Staat uw vraag er niet bij?

 
Heeft u zelf een vraag over vertaaldiensten? Stel hem hieronder en we beantwoorden hem zo snel mogelijk voor u.