Tolken, vertalers en taaltrainers

Concorde Group werkt met freelancevertalers, -editors,
-tolken, -DTP'ers, en -taaltrainers en daarnaast met allerlei partners die ondersteunende diensten aanbieden. Persoonlijke aandacht voor onze freelancers en partners en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Vertalen voor Concorde

We zijn altijd op zoek naar nieuwe freelancevertalers. Wilt u als vertaler voor ons aan de slag, vindt u alle informatie op de pagina Vertalen voor Concorde.

Heeft u vragen over onze procedures en voorwaarden voor wat betreft opdrachten van het Ministerie van Veiligheid en Justitie, zoals vergoedingen, projecten accepteren en facturering? Lees onze FAQ voor vertalers.

 

Tolken voor Concorde

Wilt u tolkopdrachten voor ons gaan uitvoeren, vindt u meer informatie op de pagina Tolken voor Concorde.

Heeft u vragen over onze procedures en voorwaarden voor wat betreft tolkopdrachten van het COA, zoals vergoedingen, projecten accepteren en facturering? Lees onze FAQ COA tolken.

Heeft u vragen over onze procedures en voorwaarden voor wat betreft tolkopdrachten van de politie, zoals vergoedingen, projecten accepteren en facturering? Lees onze FAQ tolken voor politie.

Of heeft u vragen omtrent tolken voor de Raad voor de Kinderbescherming? Lees onze FAQ tolken voor de RvdK.  

 

Taaltrainingen geven voor Concorde

Taaltrainers die voor Concorde willen gaan werken, kunnen een e-mail sturen naar resources@concorde.nl of bellen naar 020-8202859.