Klanten over ons

Wanneer u een vertaling, tolkdienst of taaltraining bij Concorde afneemt, vertrouwt u op meer dan 20 jaar ervaring met taal. Natuurlijk zijn we trots op alle opdrachten die we in het verleden naar tevredenheid hebben afgerond. Hieronder vindt u alle beoordelingen die we hebben ontvangen van onze klanten.

In samenwerking met onafhankelijke partner The Feedback Company verzamelen wij deze beoordelingen. U kunt alle uitgebreide beoordelingen, inclusief eventuele opvolging vanuit Concorde, bekijken op onze beoordelingspagina.

elisabethziekenhuis
 
xxxx

GGD Friesland
 
Prima.

Douane NL
 
Deze zomer hadden wij vrij onverwacht een grote vertaalopdracht voor 14 opleidingsmodules te realiseren in een voor ons en voor Concorde onbekend vertaalsysteem XTM . Na enkele conference-calls om de opdracht te specificeren kregen we een correcte offerte en een vaste contactpersoon. Concorde heeft ervoor gezorgd dat de vertalingen binnen de gestelde termijn werden uitgevoerd met een team van 6 vertalers en 1 reviewer. Hierbij was er steeds contact over de planning en juiste terminologie met de contactpersoon via mail en telefoon. Nadien is ook een kleine aanvullende opdracht binnen de termijn uitgevoerd met als vertaler de eerdere reviewer.

petra van Bentum rijnstate ziekenhuis
 
het lukt over het algemeen goed om adhoc een tolk aan de telefoon te krijgen. Het beoordelen van de correcte vertaling is natuurlijk lastig voor mij. Soms is er meer tekst voor nodig om iets te vertalen. Een keer ervaring gehad dat de tolk de desbetreffende patiënt al eerder had getolkt. De tolk gaf toen verwijzingen naar een ander gesprek met een ander persoon de tolk hierop gewezen dat dit niet zijn taak is.

Soetrati Phaf gemeente Dordrecht
 
Mijn ervaring met Concorde is heel positief. Goed te woord gestaan en de vertaling - waarbij haast geboden was - is keurig op tijd afgeleverd.