Livewords: dé tolkenapp

Snel en efficiënt een tolk aanvragen? Met de Concorde Tolkenapp is dit eenvoudiger dan ooit. Na het aanmaken van een account vult u eenmalig uw persoonsgebonden informatie in. Zo vraagt u voortaan simpel via de app, met één druk op de knop, een tolk aan.

 

Tolkenapp-telefoon

 

Waarom Livewords?

De app is ontwikkeld om het aanvragen van een tolk snel en efficiënt te laten verlopen, zonder tussenkomst van een medewerker van het Contact Center. De app verbindt u – na het invullen van uw voorkeuren voor de tolk – razendsnel door met een geschikte tolk. Hiermee voorkomt u een mogelijke wachtrij en het telefonisch noteren van uw gegevens.

 

De voordelen van de Livewords Tolkenapp

▪ Gemiddeld binnen 40 seconden een tolk aan de lijn

▪ Simpel en efficiënt een tolk aanvragen door opgeslagen accountgegevens

▪ Rechtstreeks doorverbonden met een geschikte tolk, zonder tussenkomst van het Contact Center*

▪ Opslag van uw gegevens in de beveiligde app-omgeving

▪ 24/7 een tolk aanvragen

 

*Alleen wanneer het systeem niet direct een  tolk  kan  vinden,  krijgt u een medewerker van ons Contact Center aan de lijn. Uw aanvraag wordt automatisch herkend, u hoeft dus geen informatie meer door te geven.

 

Hoe werkt de Livewords Tolkenapp?

Maak via https://extranetx.concorde.nl/home/myconcorde uw account aan. Download vervolgens de Concorde Tolkenapp uit de app store om uw gegevens in te vullen. Deze slaat de Tolkenapp op. Bij uw eerstvolgende bezoek staan deze gegevens ingevuld. Vul de geschatte gespreksduur, sekse en voorkeur voor registertolk (beëdigd) in, en met één druk op de knop verbindt de app u door met een geschikte tolk.

 
MyConcorde_Beeld

Ik wil deze app! 

Wilt u de app direct gebruiken? Neem dan contact op met Concorde. Na het sluiten van een gebruikersovereenkomst kunt u via deze link uw account aanmaken. Download vervolgens de app vanuit de App store en Google Play, en u kunt aan de slag!

 

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: 

Virginia Groenendijk
Sales Manager
E-mail: Virginia.Groenendijk@concorde.nl
Telefoon: +31 20 8202868 / +31 6 26410325:
www.concorde.nl