Over Concorde Group

Concorde Group is het grootste vertaal- en tolkbureau van Nederland. Dat is het geworden doordat het naar alle talen en in alle vakgebieden vertaalt. Dankzij deze aanpak hebben we een constante groei gerealiseerd. Tevreden klanten komen steeds weer bij ons terug en krijgen de persoonlijke dienstverlening die ze wensen.

Dankzij onze kennis, kunde en innovatieve werkwijze kunnen we onze processen altijd aanpassen aan uw opdracht en wensen. Dat is nodig, omdat er meer internationaal wordt samengewerkt en er steeds frequenter en sneller in meerdere talen wordt gecommuniceerd. Doeltreffende communicatie is daarbij essentieel. Wij verzorgen graag uw meertalige communicatie voor u.

Professionele freelancers

We vertalen van het Nederlands naar elke vreemde taal en omgekeerd, en ook van elke vreemde taal naar elke andere vreemde taal. Uiteraard zijn we daarbij afhankelijk van onze freelancevertalers en tolken. Met hen werken we nauw samen en hebben we jarenlang ervaring opgedaan. We bedienen een grote diversiteit aan klanten, zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid. De vertaalopdrachten zijn onder meer medisch, technisch, commercieel, financieel-economisch en juridisch van aard.

Voor (semi)overheidsinstellingen, zoals de Nederlandse Politie, de RVO (voormalig Agentschap NL), ziekenhuizen en het COA, verzorgen we vertaal- en tolkdiensten.

Missie en visie

Missie: alle talen, één wereld.

Wilt u met uw bedrijf of producten naar het buitenland dan is het van essentieel belang dat u met uw potentiële klanten kunt communiceren. Waar dan ook ter wereld, in welke taal dan ook. Concorde heeft een passie voor taal en ruim twintig jaar ervaring op het gebied van meertalige communicatie. Deze passie en ervaring zetten we graag in om met u tot de beste taaloplossing te komen en uw succes op de internationale markt mogelijk te maken.

Visie: samenwerken is de sleutel tot succes.

Concorde Group ziet zichzelf niet als bedrijf waar je je diensten inkoopt, maar als collega waarmee u een passende oplossing voor uw taalprobleem creëert. Concorde werkt transparant en efficiënt. Daarnaast zijn we flexibel, innovatief en proactief, omdat we erin geloven dat we op die manier samen met u zoveel mogelijk bereiken. We luisteren naar uw wensen en willen weten wat uw passie is. Op basis daarvan, en op basis van onze uitgebreide kennis en ervaring, vertrouwen wij erop dat we uw doelen bereiken.

Waarom Concorde?

Concorde Group staat voor kwaliteit, kennis, kunde en innovatie. Maar bovenal staat Concorde voor persoonlijke dienstverlening. We richten onze processen zo in dat u en uw gemak gediend zijn. Wat de kenmerken van uw vertaalopdrachten, tolkdiensten of taaltrainingen ook zijn, wij passen onze werkwijze aan om uw opdracht naar het gewenste resultaat te leiden. Wij nemen u uw meertalige communicatie uit handen en zorgen ervoor dat u daar geen spijt van krijgt.

Alle talen, één wereld

In een wereld waarin steeds gemakkelijker en sneller contact met buitenlandse klanten, partners en afnemers gelegd kan worden, wordt doeltreffende communicatie ook steeds belangrijker. Concordes passie voor taal en ervaring op het gebied van meertalige communicatie kan u helpen bij het bereiken van uw doelen op de internationale markt. Onze missie is “Alle talen, één wereld”. Elke dag zijn wij aan het werk om door middel van passend taaladvies en innovatieve oplossingen die missie voor u waar te maken.

Passend taaladvies

De consultants, account- en projectmanagers van Concorde staan altijd voor u klaar. Zij leveren een human-to-humandienst door een hechte samenwerking met u op te bouwen, u passend taaladvies te geven en u duurzame, innovatieve oplossingen aan te bieden. Wat u ook van ons verlangt, welk doel u ook wil bereiken met uw vertaling, tolkdienst of taaltraining, wij hebben de kennis en ervaring in huis om de communicatie met uw (internationale) klanten, partners en opdrachtgevers tot een succes te maken.

Innovatieve oplossingen

Of het gaat om teksten met bijvoorbeeld een juridisch of technisch karakter, een rondleiding in uw bedrijf, een internationaal congres of een taaltraining Duits voor al uw salesmensen: wij hebben de specialisten in huis die in overleg met u de juiste taaloplossing vinden. Wanneer u op een taalprobleem stuit, gaan wij met u om de tafel zitten en analyseren we wat u nodig heeft om vervolgens door middel van innovatieve oplossingen en diensten uw knelpunt weg te nemen. Daarbij letten we op uw specifieke wensen, geen enkel plan van aanpak is hetzelfde. De kennis en ervaring die we hebben opgedaan door jarenlang samen te werken met grote en kleine (internationaal opererende) klanten zetten we in om voor uw taalprobleem een flexibele, maar vooral innovatieve en permanente oplossing te vinden.