Procedure

Vertalen

Het aanvragen van een offerte voor een vertaling bij Concorde is zeer eenvoudig. Nadat u in de offertemodule uw te vertalen bestand(en) hebt geüpload, selecteert u de bron- en doeltaal. U kunt eventuele instructies meesturen, waarna u een offerte ontvangt. Indien akkoord, wordt de vertaling in gang gezet en ontvangt u de vertaling op de overeengekomen leverdatum.

Heeft u een uitgebreidere vertaalopdracht, dan kunt u terecht bij ons gespecialiseerde Business Language Solutions team. U kunt hier terecht voor complexe of terugkerende vertaalopdrachten. Neem contact op met het team. Samen gaan we om de tafel zitten om een passend plan op te stellen.

Vertalingen

Tolken

Het aanvragen van een tolkdienst bij Concorde Tolken is zeer eenvoudig. U kunt uw aanvraag doen door ons offerteformulier in te vullen, of u belt ons via 020­­-8202890. Vervolgens inventariseren wij uw aanvraag: wat voor tolk heeft u nodig, heeft u technische ondersteuning nodig en heeft u nog specifiek referentiemateriaal?Vervolgens gaan wij voor u op zoek naar de tolk(en) die het best op uw wensen aansluit(en).

Maar daar houdt het voor ons niet op. Tijdens de voorbereiding op de opdracht staat uw account manager u ter beschikking. U kunt rekenen op advies en hulp bij de voorbereiding van tolken. Ook zorgen we voor eventuele vliegtickets en hotelovernachtingen voor de tolken.

Vraag een offerte aan of bel 020­­-8202890 en we gaan voor en met u aan de slag.

Tolken

Taaltrainingen

De eerste stap in het plannen van een taaltraining is samen vaststellen wat de doelen zijn die u wilt bereiken. U kunt dit zelf op het offerteformulier aangeven. U wordt dan door onze professionele begeleiders benaderd voor een intakegesprek. Hier kiest u de trainingsvorm die het beste past bij uw doelen.

Onze taaltrainingen worden persoonlijk, klassikaal, op locatie, in virtual classrooms of in een combinatie van deze vormen gegeven. In samenspraak met u passen wij onze taaltraining aan op uw wensen en verwachtingen.

Vraag nu een offerte aan of bel 0416-563000​. Samen met u stellen we een plan op waarmee we uw taaldoelen bereiken.

Taaltrainingen