Kwaliteitsniveaus

Bij Concorde Taaltrainingen stellen we hoge eisen aan onze taaltrainingen en taaltrainers. De kwaliteit van de trainingen wordt gewaarborgd door meerdere factoren.

Professionele trainers

Onze professionele trainers zijn veelal native speakers en hoog opgeleid. Iedere trainer heeft zijn eigen specialisaties en interesses. Vakgerichte trainingen worden verzorgd door trainers met een specialisatie in de betreffende branche. Specifieke cultuuraspecten worden in het belang van een goede communicatie vanzelfsprekend verweven in de taaltrainingen. 

Projectmanagers en lesmateriaal

Onze projectmanagers bewaken de voortgang van de lopende projecten. Zij zijn het aanspreekpunt voor de trainer, de deelnemer en de opdrachtgever. Het lesmateriaal wordt specifiek afgestemd op de doelstellingen van de trainingen en indien nodig op maat ontwikkeld.

Om optimale resultaten te boeken, is het belangrijk dat de deelnemer gemotiveerd blijft. Onze deskundige trainers werken met hoogwaardige lesmethodes en weten met behulp van creativiteit en enthousiasme de cursist te motiveren en te stimuleren. De trainers van Concorde Taaltrainingen zijn getraind om maatwerk te leveren en op een snelle, effectieve en inspirerende manier door te dringen tot de kern van het individu én de groep.

Bent u geïnteresseerd in een taaltraining van Concorde? Vraag dan een op maat gemaakte offerte aan.