Online taaltraining

Vanuit uw eigen, vertrouwde omgeving en op een interactieve manier online uw taalkennis bijspijkeren: het kan bij Concorde Taaltrainingen. We bieden u namelijk de mogelijkheid om uw taalvaardigheden te trainen middels skype, e-learning en in virtual classrooms. U staat via een internetverbinding in contact met de docent en eventueel andere deelnemers via onze trainingssoftware. Een unieke leerervaring die helemaal van deze tijd is.

Heeft u weinig tijd, wilt u reiskosten besparen of bent u niet in staat om naar een van onze leslocaties te komen? Dan zijn interactieve, online trainingen een ideale uitkomst.

Blended learning

Onze online trainingen kunt u per module afnemen, als opfriscursus of eventueel in combinatie met een individuele of incompany taaltraining (blended learning). Samen met u bepalen we de beste trainingsmethode voor uw specifieke wensen en doelstellingen. Een online sessie duurt één tot maximaal twee uur.

Voor het volgen van onze online trainingen hoeft u zelf geen software aan te schaffen. Het enige wat u nodig heeft, is een stabiele internetverbinding (ons advies is een up- en downloadsnelheid van ten minste 5 Mbps) en een goede headset met microfoon. Het gebruik van een webcam is niet noodzakelijk. 
Bij iedere training vindt er vooraf een korte technische testsessie plaats, zodat de deelnemers goed voorbereid zijn op de trainingssessies.

Bent u geïnteresseerd in een taaltraining van Concorde? Vraag dan een op maat gemaakte offerte aan.