Werkwijze

U kunt telefonisch of via ons offerteformulier contact met ons opnemen. Wanneer u ons uw situatie voorlegt en uw wensen duidelijk maakt, kunnen wij samen met u voor u de training samenstellen die het beste bij uw wensen aansluit. Is dit bijvoorbeeld een individuele training, een groepstraining of past een online training beter bij uw behoefte? In overleg met u bepalen we de inhoud en de lesvorm die het best bij u, uw klant of uw medewerkers past.

Intake, voortgang en evaluatie

Voorafgaand aan een training vindt altijd een intakegesprek plaats. Hierin wordt het huidige taalniveau en de leerbaarheid van de deelnemer(s) gemeten. Tijdens de training wordt ruimte vrijgehouden voor tussentijdse evaluatie. Na een training volgt een eindevaluatie. De projectmanager bewaakt het proces en onderhoudt het contact met de opdrachtgever.

De trainer

Op basis van uw wensen kiezen wij de trainer die het best aansluit op uw situatie. Al onze trainers zijn hoog opgeleid en native speaker. Daarnaast heeft iedere trainer zijn eigen specialisatie en interesses.

Bent u geïnteresseerd in een taaltraining van Concorde? Vraag dan een op maat gemaakte offerte aan.