Teams

Om u de taaldienst te leveren die het beste aansluit op uw wensen, werken we bij Concorde met een drietal gespecialiseerde teams. Zo kunt u projecten van alle soorten en maten met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Wat uw vertaalopdracht ook is, u kunt altijd rekenen op passend advies van onze account managers en nauwkeurig projectbeheer van onze project managers. We stellen de drie teams graag even aan u voor. 

 

Business Language Solutions

Heeft u regelmatig vertaalwerk, maar krijgt het niet de aandacht die het verdient? Het Business Language Solutions team analyseert uw processen en gaat met u om de tafel zitten om een passend plan te ontwikkelen. Door nauw contact, procesanalyse en een proactieve werkwijze ontwikkelen we samen duurzame oplossingen voor uw (ver)taalkwesties. Maak kennis met het Business Language Solutions team.

 

Language Experts

Heeft u behoefte aan taaldiensten waarbij kennis van uw branche en bijpassend taalgebruik essentieel is? Het Language Experts team combineert ervaren account- en project management met specifieke vakinhoudelijke kennis. Onze consultants zijn bekend met veel voorkomende processen en aandachtspunten uit uw branche, en onze taalprofessionals hebben actuele kennis met het bijbehorende jargon. Maak kennis met het Language Experts team. 

 

Language Services

Heeft u op korte termijn behoefte aan een passende vertaaloplossing zonder zorgen? Het Language Services team staat altijd voor u klaar. Dit grote internationale team van account- en project managers is in staat elke vertaling de aandacht te geven die het verdient. U kunt rekenen op een flexibele en innovatieve werkwijze en persoonlijke dienstverlening. Uw gemak staat hierbij centraal: het team is zowel on- als offline makkelijk bereikbaar en uw vertalingen worden snel en eenvoudig verzorgd. Maak kennis met het Language Services team.

 

U kunt uw vertaling ook zelf eenvoudig in gang zetten met behulp van onze online offertemodule.