Tolkdienst op maat

Wanneer u een boodschap moet overbrengen naar een anderstalig publiek heeft u een tolk nodig. Hoe groot uw publiek ook is, van één persoon tot een grote theaterzaal vol, dankzij de inzet van een tolk kunt u uw boodschap sneller, gemakkelijker en duidelijker overbrengen. Concorde heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van kleine en grote tolkdiensten. Op basis van die ervaring vinden wij altijd een passende oplossing.Nadat u een tolkdienst bij ons heeft aangevraagd, zoeken wij een tolk/tolken uit die het best bij uw aanvraag past/passen. Daarbij kijken we bijvoorbeeld naar het onderwerp en de setting van de dienst. Gaat het om een oudergesprek op een basisschool reserveren we een tolk voor u die dit soort diensten vaker gedaan heeft en meedenkt met ouders en docenten, en wanneer u een tolk zoekt voor een internationaal congres reserveren wij tolken met ervaring in een tolkencabine die weten hoe zij voor een groot publiek moeten tolken.


Consecutief of simultaan

Zoekt u een fluistertolk, een congrestolk, een gesprekstolk of een andere tolk? Concorde Tolken zorgt ervoor dat u de juiste tolk voor uw opdracht krijgt, met passende eigenschappen en de juiste kwaliteiten.

Bij consecutief tolken vertaalt een tolk de woorden van spreker(s) zin voor zin of hij vat de boodschap van een aantal zinnen van de spreker samen. Hierdoor duurt een gesprek, toespraak of bijeenkomst twee keer zolang dan wanneer er niet getolkt zou worden. Een consecutief tolk wordt veelal ingezet bij een gesprek met een klein aantal deelnemers. Wij leveren consecutieve tolkdiensten via telefoon en op locatie.

Simultaantolken vertalen de boodschap van de spreker vrijwel tegelijkertijd vanuit een geluidsdichte cabine of met behulp van een fluisterset. Ons team Language Experts is gespecialiseerd in het verzorgen van simultaantolkdiensten.

Voor elke tolkdienst leveren wij indien nodig ook de technische ondersteuning, bijvoorbeeld in de vorm van een fluisterset of tolkencabines.Ervaring

Concorde Tolken heeft ruim 20 jaar ervaring met het verzorgen van allerlei tolkdiensten. Tot onze klanten horen onder andere:


Contact

Bent u op zoek naar een tolk? Als u onderstaand formulier invult, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 020-8202890.


EUATC en VViN
Concorde is lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland en daardoor aangesloten bij de European Union of Associations of Translation Companies.