Tolkdienst aanvragen

Het aanvragen van een tolkdienst bij Concorde Tolken is zeer eenvoudig. U kunt uw aanvraag doen door ons offerteformulier in te vullen, of u belt ons via 020­­-8202890. Vervolgens inventariseren wij uw aanvraag: wat voor tolk heeft u nodig (consecutief of simultaan), heeft u technische ondersteuning nodig en welke overige informatie hebben wij van u nodig. Vervolgens gaan wij voor u op zoek naar de tolk(en) die het best op uw wensen aansluit(en).

Daarbij maken we gebruik van onze database, waarin vele honderden tolken zitten met verschillende vaardigheden, specialiteiten en kennisgebieden. Daarnaast werken we samen met enkele partners, die de technische ondersteuning, bijvoorbeeld tolkencabine's of fluistersets, verzorgen. Op basis van onze kennis en ervaring kunnen we u altijd op maat adviseren en een passende offerte voor u maken.

Maar daar houdt het voor ons niet op. Tijdens de voorbereiding op de opdracht staan wij voor u klaar om u te adviseren, de tolken te helpen bij hun voorbereiding en u eventueel aanvullende werkzaamheden, zoals het regelen van vliegtickets en hotelovernachtingen voor de tolken, uit handen te nemen.

Wilt u meer informatie of een aanvraag doen? Vul ons offerteformulier in of neem contact op met ons accountmanagement: 020-8202890.