Hoe werkt het?

Concorde weet uit jarenlange ervaring dat elke tolkopdracht anders is. Dat betekent dat u voor elke tolkdienst andere wensen en andere doelen heeft, er andere middelen nodig zijn en dat elke tolkdienst een andere aanpak vereist.

Consecutief en simultaan

Wanneer u een tolk of meerdere tolken bij ons aanvraagt, kijken we samen met u naar de opdracht en adviseren we u over hoe we van de dienst een succes kunnen maken. Wanneer het gaat om een een-op-eengesprek of een gesprek met een klein aantal deelnemers zetten we een consecutief tolk in; heeft u een afspraak met (een) anderstalige(n) om feitelijke informatie te verkrijgen of te bespreken, biedt een telefonische tolkdienst voldoende ondersteuning.

Organiseert u een international congres of event dan selecteren we congrestolken voor u. Deze tolken werken in een tolkencabine en vertalen de woorden van de sprekers bijna gelijktijdig (simultaan) naar een andere taal. Voor deze simultaantolken is voorbereiding erg belangrijk. Daarom vragen wij in de aanloop naar een evenement altijd om voorbereidingsmateriaal, zoals een exact programma, toespraken van sprekers en presentaties.

Technische ondersteuning

We selecteren de tolk die het beste bij uw wensen past en indien gewenst leveren we ook bijkomende diensten. Wanneer er een tolkencabine of fluisterset nodig is, zorgen wij er uiteraard voor dat deze ondersteuning voor de tolkdienst wordt geregeld. 

Bent u geïnteresseerd in onze tolkdiensten? Neemt u dan vooral contact op via ons offerteformulier of bel 020-4260700.