Of u nu een groot internationaal evenement of congres organiseert, een tolkdienst nodig heeft bij een zakelijke afspraak of de hulp van een tolk wilt bij een gesprek met een buitenlandse medewerker, Concorde staat voor u klaar. U kunt vertrouwen op persoonlijke dienstverlening en een uitgebreide database van meer dan 1200 professionele tolken. Telefonisch wordt u ad hoc aan een tolk gekoppeld, of kunt u desgewenst een tolk reserveren. Op locatie realiseren we diensten in zowel binnen- als buitenland.

 

Neem voor vrijblijvend advies van een expert contact met ons op

Contact

Of bel ons:
020 - 8202890

Branches

Congressen & evenementen

congrestolk U heeft het al druk genoeg met de opzet van uw internationale evenement. Concorde levert niet alleen gespecialiseerde congrestolken en technische ondersteuning. We voorzien u ook voor, tijdens en na het evenement van flexibele ondersteuning.

 

Zorg

Medische Tolk Ook anderstalige patiënten in uw ziekenhuis of praktijk wilt u goed kunnen behandelen en van dienst kunnen zijn. Een medische tolk van Concorde bezit specialistische kennis en behandelt ieder gesprek strikt vertrouwelijk.

Juridisch & Notarieel

Gerechtstolk In de advocatuur en het notariaat is het van groot belang dat uw client een gesprek inhoudelijk perfect kan volgen. Een beëdigde tolk van Concorde verstaat zijn vak en is desgewenst op locatie te reserveren om mee te tekenen.

 

Gemeentes & overheid

Gemeente tolk Veel gemeentelijke loketten krijgen meer dan eens te maken met anderstalige inwoners. Concorde heeft ruime ervaring in het verzorgen van tolkdiensten voor gemeentelijke instanties en ambtenaren, zowel incidenteel als structureel.

Zakelijk

Zakelijk tolk Ontvangt u een internationale zakendelegatie, of voert u contractbesprekingen met een buitenlandse partij? Concorde levert zakelijke tolken die niet alleen de taal vloeiend spreken, maar u ook kunnen helpen bij culturele gebruiken.

 

Onderwijs

onderwijs tolk Gesprekken met leerlingen en hun ouders zijn belangrijk voor een prettige en veilige schoolervaring. Biedt uw anderstalige leerlingen en hun ouders vertrouwen en duidelijkheid met een persoonlijke en onafhankelijke tolk.

Onze diensten

  • Telefonische tolkdiensten

  • Tolkdienst op locatie

  • Congrestolk

  • Tolktechniek

Neem voor vrijblijvend advies van een expert contact met ons op

Contact

Of bel ons:
020 - 8202890