Vacature Accountmanager

Concorde Group: Alle talen, één wereld. Concorde is marktleider in de Nederlandse tolk- en vertaalwereld. Wil jij onderdeel uitmaken van ons innovatieve en groeiende bureau en bijdragen aan het internationale succes van onze klanten?

 
Om de ambities van onze organisatie waar te maken, zijn we op zoek naar een accountmanager die het een uitdaging vindt om richting te geven aan onze doelstellingen en die zeer gemotiveerd is een bijdrage te leveren aan het realiseren daarvan.

Accountmanager (New Business/Relatiebeheer)

40 uur per week


Deel deze vacature:

Jouw uitdaging in de rol van accountmanager ligt in het proactief benaderen van strategisch belangrijke prospects en het uitbouwen van key accounts. Je herkent latente klantbehoeftes en kansen in het bedrijfsleven en zet deze om in op maat gemaakte tolken- en vertaalproposities. Dankzij je proactieve instelling haal je grote orders binnen die jouw collega’s in de operationele teams uitvoeren.

In samenwerking met je collega’s ontwikkel je accountplannen en zet je deze om in doelmatige activiteiten. Je denkt mee met je klanten, bespreekt opdrachten met je collega’s en hebt een adviesfunctie richting je klant. Uiteraard bewaak je tijdens dit hele proces de kwaliteit en de dienstverlening. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.


Je profiel

Je hebt:

  • een HBO-opleiding afgerond;
  • ervaring met New Business Development;
  • ervaring met concept/consultative selling van diensten;
  • het vermogen om bedrijfsprocessen te analyseren;
  • brede kennis van en interesse in de zakelijke wereld;
  • affiniteit met het analyseren van cijfers;
  • goede kennis van het Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Je persoonlijkheid

Je persoonlijkheid vinden we net zo belangrijk als je zakelijke bagage. Je bent een enthousiaste en energieke teamspeler, maar kunt ook zelfstandig aan de slag. Je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden en je kunt gemakkelijk het overzicht bewaren. Je bent pragmatisch, initiatiefrijk en denkt in oplossingen. Je bent accuraat en hebt oog voor detail en kwaliteit. Je bent communicatief sterk en je hebt plezier in het contact met je collega’s. En je hebt, zoals iedereen in ons bedrijf, "iets met talen".


Wat bieden wij?

Je krijgt een plek in een groeiende en ambitieuze organisatie, waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën. Samenwerken, verbinden, leren, delen en persoonlijke aandacht staan centraal binnen een informele sfeer. Je salaris is marktconform. Ons kantoor ligt centraal gelegen in Amstelveen op circa 5 minuten loopafstand van Metrostation Oranjebaan en een groot winkelcentrum (Stadshart) ligt op een steenworp afstand.


Over Concorde

Concorde Group is een snelgroeiende organisatie met ongeveer 180 medewerkers. Onze dienstenportefeuille bestaat uit vertaal- en tolkdiensten en we geloven dat een effectief taalbeleid bijdraagt aan de internationale groei van onze klanten. We willen aan iedereen, overal en altijd, gemakkelijk en snel, de mogelijkheid geven te communiceren in zijn/haar eigen taal en ervoor zorgen dat kunnen omgaan met taalverschillen bepalend is voor persoonlijk of zakelijk succes. Gedreven vanuit de passie voor verbinding, implementeren we oplossingen waardoor meertaligheid overal en altijd beschikbaar en bereikbaar wordt en waarbij klanttevredenheid leidend is.

Om ons te onderscheiden bij onze opdrachtgevers lopen we altijd net een beetje harder. We investeren sterk in innovatie en de individuele ontwikkeling van onze medewerkers om onze voorsprong te behouden. Onze teams werken volgens de principes van Het Nieuwe Samenwerken: resultaatgericht werken, verantwoordelijkheid nemen en zelfstandig bepalen hoe het resultaat bereikt kan worden.

We vormen een hechte gemeenschap met een groot aantal gekwalificeerde freelancevertalers en -tolken waarmee we al jarenlang samenwerken. Ons klantenbestand is zeer divers en bestaat uit het (internationale) bedrijfsleven en de Nederlandse en Europese overheid. Concorde Group heeft ruime ervaring met alle specialismen: medisch, technisch, marketing, software, financieel en juridisch.


Stel je voor!

Als bovenstaande je aanspreekt en je herkent je in het profiel stuur dan je cv en motivatie naar Niki Visbach (hr@concorde.nl). Voor meer informatie kun je haar ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 020-8202857. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

Upload je motivatiebrief:

Untitled

Upload je CV:

Untitled

Heb je een LinkedIn-profiel? Vul dat dan hier in. Format: www.linkedin.com/in/gebruikersnaam