Medewerker contactcenter

Concorde Group: Alle talen, één wereld. Concorde is marktleider in de Nederlandse tolk- en vertaalwereld. Dagelijks verzorgen wij meer dan 2000 tolkdiensten. Het contactcenter van Concorde bestaat uit een callcenter, een backoffice en een servicedesk. Voor het inbound callcenter zijn we op zoek naar collega’s die telefonisch onze klanten kunnen koppelen aan de juiste tolken. Wil jij onderdeel uitmaken van ons innovatieve en groeiende bureau en bijdragen aan het internationale succes van onze klanten?


Deel deze vacature:

 

 


We zoeken iemand met een professionele en zelfstandige werkhouding die op zakelijk niveau goed kan luisteren, communiceren en beïnvloeden. Afhankelijk van je kennis en kunde kun je ook aan de slag in de backoffice, waar je verantwoordelijk bent voor de planning van tolkdiensten. We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor onze klanten, wat jou als callcentermedewerker veel flexibiliteit in je rooster geeft. Nachtdiensten draaien is dus ook mogelijk.

Je kennisniveau en zelfverzekerdheid bepalen het succes van je werk. We helpen je aan nieuwe, aanvullende kennis en kunde, waarna we verwachten dat je deze zelf op intelligente wijze toepast.

 

Om succesvol te zijn binnen ons team, vragen we het volgende van je:

  • Je hebt interesse in de organisatie, processen en klanten.
  • Je bent klantgericht en oplossingsgericht.
  • Je kunt doelgerichte feedback geven en ontvangen.
  • Je kan werken in teamverband waarbij je gezamenlijk verantwoordelijk bent voor het resultaat.
  • Je bent gemiddeld 24 uur per week beschikbaar; werken in de avond, de nacht en het weekend is mogelijk.
  • Je hebt een goede telefoonstem.

Wat bieden we? 

Een professionele omgeving waarin samenwerking, plezier en resultaat centraal staan. Een informele organisatie met teamleden van verschillende leeftijden en achtergronden, waar je veel kunt leren. Bovendien heb je contact met verschillende klanten en tolken en kun je klant en tolk helpen met de juiste oplossing. Je gaat werken op basis van een 0-urencontract en geeft zelf aan wanneer je kunt werken.

Ben je geïnteresseerd in een baan bij een no-nonsense organisatie? Stuur dan een korte motivatie met cv naar Mitchell Zwart via hr@concorde.nl.

Voor meer informatie over Concorde bel je naar 020-8202810 of kijk je op www.concorde.nl.


Neem alvast een kijkje bij Concorde Group: