Vertaalbureau Engels

Vertaalbureau Engels

Aan de slag

U kunt direct aan de slag met onze offertemodule. Regel uw Engelse vertaling met gemak online en bepaal zelf uw prijs, kwaliteit en deadline.


Plaats uw vertaling
 

Vertalen naar het Engels

Uw vertaling naar het Engels wordt bij vertaalbureau Concorde uitgevoerd door een native vertaler Engels met uitgebreide ervaring in het onderwerp van uw tekst. Wilt u succesvol zijn op de Engelse markt is het van groot belang dat u uw communicatie, beleidsdocumenten et cetera door een professioneel vertaalbureau laat vertalen naar het Engels. Wij verzorgen voor veel klanten vertalingen naar het Engels en zorgen er altijd voor dat de vertaling overeenkomt met de boodschap van uw brontekst.

Professioneel vertaalbureau Engels

Ondanks dat veel Nederlanders menen dat zij goed Engels spreken, is het erg belangrijk dat u wanneer u zaken wil gaan doen in Engeland of Engelstalige landen uw documenten en communicatie door een professionele Engelse vertaler laat vertalen. Onze freelancevertalers Engels zijn moedertaalsprekers met kennis van taal, land en cultuur. Dankzij hun kennis kunnen wij u helpen het contact met uw mogelijke Engelse zakenpartners soepel te laten verlopen. Dat is erg belangrijk wanneer u zaken wil gaan doen in Engeland, want Engelsen, en zeker Engelse managers, spreken over het algemeen geen vreemde taal. Bovendien laat onderzoek van de Europese Commissie zien dat Nederlandse bedrijven veel omzet mislopen doordat zij geen adequaat taalbeleid hebben. Laat dus uw communicatie vertalen naar het Engels, zodat u professioneel voor de dag komt, er geen misverstanden kunnen ontstaan en u een grotere kans heeft op business. Door samen te werken met de taalprofessionals van Concorde op het gebied van taal, communicatie en vertalen heeft u gegarandeerd een streepje voor.

 

Bij Concorde kunt u rekenen op:

  • Proactief en passend taaladvies
  • Uitsluitend native speakers
  • Snel, persoonlijk projectmanagement

 

Engels vertaalbureau

 

Enkele klanten voor wie naar het Engels vertalen zijn:

  • WE Europe,
  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland,
  • BAM Groep nv,
  • HEMA,
  • Bureau Zuidema.
 

Business English

Als u zich in Engeland in zowel geschreven als gesproken woord goed wil kunnen uitdrukken, is het Engels dat u op de middelbare school heeft geleerd niet voldoende. In Engeland wordt in de zakelijke wereld Business English gesproken. Business English verschilt op essentiële punten van het Engels dat op straat wordt gesproken. Concorde Taaltrainingen biedt verschillende Kort Zakelijke Trainingen Business English waarmee u in korte tijd uw Engels naar een hoger niveau tilt. Ook de (zakelijke) Engelse cultuur wordt behandeld, zodat u ook daarmee vertrouwd raakt.

 
Engelse voorbeeldbrieven

Gaat u schriftelijk communiceren met een Engelse zakenpartner, of wilt u solliciteren in Engeland? Speciaal voor u hebben we een aantal handige voorbeeldbrieven opgesteld. Deze brieven zijn opgesteld volgens de Engelse etiquette met betrekking tot het schrijven van brieven, en zijn vertaald door een  professioneel vertaalbureau Engels.

 
Uw volgende stap