Vertaalbureau Frans

Frans vertaalbureau

Aan de slag

U kunt direct aan de slag met onze offertemodule. Regel uw Franse vertaling met gemak online en bepaal zelf uw prijs, kwaliteit en deadline.


Plaats uw vertaling
 

 
Vertalen naar het Frans

Wilt u zakendoen in Frankrijk en daar professioneel overkomen? Dan is het belangrijk dat u een vertaalbureau inschakelt met uitstekende Franse vertalers. Zij kunnen uw tekst vertalen naar het Frans waarbij de strekking van uw boodschap behouden blijft. De Franse taal speelt een grote rol in de Franse cultuur en ook zeker in de Franse zakelijke cultuur. Daarom is het belangrijk dat de communicatie met uw Franse zakenpartners goed wordt verzorgd en in handen ligt van professionals: laat uw documenten en communicatie vertalen naar het Frans door Concorde. 

 
Ervaren vertalers

Concorde verzorgt al jaren Franse vertalingen. Onze vertalers Frans hebben ruime ervaring in verschillende kennisgebieden. Door hun kennis van de Franse taal en cultuur verzorgen zij een uitstekende Franse vertaling.  We zorgen er bovendien voor dat de tekst op het gebied van stijl en etiquette is afgestemd op uw doelgroep.

Wanneer u een tekst wil laten vertalen naar het Frans is het van belang dat we weten welk doel u voor ogen heeft. Fransen zijn, meer dan Nederlanders, gesteld op hiërarchie en een informele schrijfstijl is daarbij vaak ongepast. Ons vertaalbureau Frans bestaat uit louter native speakers en het merendeel van hen woont in Frankrijk of Franstalig België. Zij zijn bekend met de Franse taal, cultuur en schrijfstijl, waardoor u bent verzekerd van een correcte vertaling Frans afgestemd op het doel van uw tekst.

 

Dienstverlening

Voor onze klanten vertalen wij onder meer software, handleidingen, brieven, persberichten, brochures en algemene voorwaarden. Onze account- en projectmanagers hebben uitgebreide en jarenlange ervaring op het gebied van vertalen naar het Frans. Daardoor bent u verzekerd van professioneel en passend taaladvies, wat voor soort document u ook wilt vertalen.

vertaalbureau Frans: Concorde

 
Professioneel vertaalbureau Frans

Concorde verzorgt Franse vertalingen voor klanten uit uiteenlopende sectoren, zoals bouwbedrijven, kledingbedrijven en de detailhandel. Enkele van onze klanten zijn:

  • WE Europe,
  • LG Electronics,
  • BAM Groep nv,
  • HEMA,
  • Nespresso,
  • AS Watson (moederbedrijf van onder andere Kruidvat, ICI Paris XL, Trekpleister)

 
Beoordelingen

 
Franse cultuur

De Franse taal is een belangrijk onderdeel van de Franse cultuur. De Fransman stelt het zeer op prijs wanneer u hem in zijn moedertaal aanspreekt. U heeft daardoor een streepje voor wanneer u met uw Franse klant of opdrachtgever in het Frans communiceert. Na een taaltraining Frans, bijvoorbeeld een Kort Zakelijke Training, beheerst u het Frans meer dan voldoende om uw zakelijke gesprekken in de moedertaal van uw zakenpartner te voeren. En ook Franse vertalingen zijn dus onmisbaar wanneer u zaken wil doen in Frankrijk of een ander Franstalig land. Wij en onze vertalers zijn u hierbij graag van dienst.

Om u op weg te helpen met uw zakelijke communicatie in het Frans hebben we enkele standaardzinnen Frans voor u opgesteld.

 

Tolken

Wanneer u een zakelijke afspraak heeft met een Franse zakenpartner, schakel dan een tolk Frans in. Een tolk zorgt ervoor dat gesprekken soepel verlopen en er geen misverstanden ontstaan die later het zakendoen in de weg staan. Concorde Tolken beschikt over een uitgebreide database van gesprekstolken die u graag en vakkundig bijstaan bij gesprekken met uw internationale contacten.

 

Taaltrainingen

Concorde Taaltrainingen biedt verschillende taaltrainingen Frans aan. Met de Kort Zakelijke Taaltraining Frans verbetert u uw schrijf- en spreekvaardigheid; daarnaast maakt u kennis met de Franse (zakelijke) cultuur om correct en efficiënt zaken te kunnen doen met Franstaligen. Ook verzorgen wij individuele en groepstrainingen Frans op elk gewenst niveau.

vertaalbureau Frans zakelijk

Zakendoen in Frankrijk

Het is van groot belang dat u de Franse cultuur begrijpt voordat u de Franse markt op gaat. De Franse cultuur speelt namelijk in de zakelijke wereld een grote rol. Zo is het bijvoorbeeld belangrijker Frans proberen te spreken dan de taal volledig te beheersen.

Wij hebben voor u vijf tips op een rij gezet die u kunnen helpen wanneer u de Franse markt op gaat.

 
Uw volgende stap