Italiaans vertaalbureau

Aan de slag

Direct aan de slag voor een vertaling in het Italiaans? Concorde is het enige vertaalbureau waar u zelf de prijs bepaalt aan de hand van de gekozen kwaliteit en deadline.


Offerte voor Italiaanse vertaling
 

vertaalbureau Italiaans


Vertalen naar het Italiaans

Zoekt u een vertaalbureau Italiaans? Als u zaken gaat doen in Italië wilt u meteen een goede indruk maken. Daarom is het van groot belang gebruik te maken van een professioneel vertaalbureau Italiaans. Een zogenaamde native speaker kan een foutloze vertaling Italiaans voor u verzorgen. Bij vertaalbureau Concorde bent u daarvoor aan het juiste adres.

 
U kunt rekenen op:

  • uitsluitend ervaren native speakers;
  • uiteenlopende branchekennis en -expertise;
  • snelle levering;
  • projectmanagement op maat.

 

Parli italiano?

Geen enkel land beschikt over zoveel werelderfgoed als Italië. De rijke cultuur komt, naast de kunsten en de gastronomie, bovenal tot uiting in de Italiaanse taal. Italianen hechten veel waarde aan hun moedertaal, een van de redenen waardoor ook de jongere generatie ondermaats scoort op Engels taalniveau. Het zal ten zeerste worden gewaardeerd als u zich in het Italiaans probeert te presenteren. Een uitstekende Italiaanse vertaling zal uw kansen dus aanzienlijk doen stijgen. 

 

Vertaalbureau Italiaans - Colosseum Rome

Specialisaties

Wilt u een specialistische tekst naar het Italiaans vertalen? U kunt direct naar onze offertemodule gaan, of eerst meer lezen over onder andere:

Native speaker Italiaans

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring is Concorde hét vertaalbureau voor uw vertaling naar het Italiaans. Wilt u een tekst naar het Italiaans laten vertalen, dan is het van belang dat we weten welk doel en welke doelgroep u voor ogen heeft. Onze professionele vertalers zorgen ervoor dat de tekst qua etiquette en stijl op uw doelgroep is afgestemd. Elke vertaler Italiaans die we inzetten voor uw vertaalopdracht is native speaker.

Een native speaker is een vertaler die de doeltaal van een vertaling als moedertaal heeft. Een vertaling van het Nederlands naar het Italiaans wordt dus uitgevoerd door een van vertaler met als moedertaal Italiaans. Indien mogelijk is de vertaler die we inzetten bovendien een zogenaamde in-country vertaler. Dat wil zeggen dat deze vertaler woont en werkt het land waar hun moedertaal de hoofdtaal is.

Zakendoen in Italië

Als ervaren vertaalbureau Italiaans geven we u graag wat tips over de Italiaanse zakenwereld. Zakendoen in Italië betekent uzelf verdiepen in de Italiaanse cultuur. Italianen zijn ten opzichte van Nederlanders wat informeler en emotioneler. Ze houden ervan vrijuit te praten en discussiëren, en schromen niet hun volledige retorische arsenaal daarbij te gebruiken.  Tegelijkertijd zijn goede manieren onmisbaar, waarbij de indruk die u maakt minstens zo belangrijk is als de inhoud van uw zakenvoorstel. Uiteraard wordt in de bakermat van de mode ook veel waarde gehecht aan nette en formele kledij. U doet er dus goed aan niet te besparen op presentatie.


Onze klanten

U kunt vertrouwen op onze ruime ervaring. Ons vertaalbureau Italiaans voert vertalingen uit voor veel verschillende klanten die actief zijn in uiteenlopende branches. Enkele van onze klanten waarvoor wij naar het Italiaans vertalen zijn:

  • Zuidema bv,
  • Vescom bv,
  • Action,
  • G-Star.

Ook u leveren we graag de perfecte vertaling Italiaans. Dankzij onze uitgebreide database vinden we altijd de perfecte vertaler Italiaans voor uw opdracht.

 

 
Beoordelingen

Tolken

Bij een zakelijke afspraak met een Italiaanse zakenpartner raden wij aan een tolk Italiaans in te schakelen. Hiermee weet u zeker dat de gesprekken soepel verlopen en er geen misverstanden ontstaan die later voor problemen zorgen. Concorde Tolken beschikt over een uitgebreide database van gesprekstolken die u vakkundig kunnen bijstaan bij al uw ontmoetingen en gesprekken met (mogelijke) Italiaanse klanten en partners. Wanneer u een congres met onder andere Italiaans sprekende gasten houdt, zijn onze congrestolken u graag van dienst.

Taaltrainingen

Concorde Taaltrainingen biedt onder meer Italiaanse taaltrainingen aan. De Kort Zakelijke Taaltraining Italiaans is ideaal voor het versterken van uw spreek- en schrijfvaardigheid. Tegelijkertijd is deze training erop gericht u kennis te laten maken met de Italiaanse cultuur en omgangsvormen. Na het volgen van deze taaltraining maakt u een goede indruk bij uw Italiaanse zakenpartner en kunt u correct en efficiënt zakendoen. Daarnaast verzorgen we individuele en groepstrainingen Italiaans op elk gewenst niveau.


Uw volgende stap