Vertaalbureau Pools

Vertaalbureau Pools

Pools vertalen

Direct aan de slag voor een Poolse vertaling? Concorde is het enige vertaalbureau waar u zelf de prijs bepaalt aan de hand van de gekozen kwaliteit en deadline.


Offerte voor Poolse vertaling
 

Vertalen naar het Pools

Heeft u een Poolse vertaling nodig? Ons vertaalbureau Pools is u graag van dienst. In Polen liggen zakelijk veel kansen. Het land beschikt over een snelgroeiende economie, een omvangrijke landbouw, een goed opgeleide beroepsbevolking en er is een stijgende vraag naar eindproducten. Om deze kansen te verzilveren, moet u nog wel het obstakel van de Poolse taal overwinnen. Een vertaling Pools van vertaalbureau Concorde helpt u daarbij. Wij bieden: 

  • Vertalingen Pools door native speakers,
  • Project- en accountmanagement op maat,
  • Expertise in taal én cultuur.

Concorde is meer dan een vertaalbureau Pools. Wij vertalen uit en naar vele talen: alle Europese talen en veel niet-Europese talen. Heeft u een behoefte aan een vertaling naar het Pools? Dan zijn onze vertalers Pools u graag van dienst.

 

Specialistisch vertaalbureau Pools 

De dienstverlening van ons vertaalbureau Pools passen wij aan uw behoefte aan. Wat het onderwerp van uw tekst ook is, de vertalers Pools in onze database beheersen uiteenlopende kennisgebieden en vertalen teksten met verschillende onderwerpen. Wij vertalen onder meer:


Pools vertaalbureau

Beoordelingen

Onze klanten

Doordat onze vertalers Pools vakkennis hebben van veel verschillende onderwerpen, kunnen wij klanten in vele branches van dienst zijn.

Wij vertalen naar het Pools voor onder andere:

  • Vescom B.V.
  • Action
  • CZ
  • HEMA

Mówisz po polsku?

Spreekt u Pools? De Poolse minderheid in Nederland is in de afgelopen jaren hard gegroeid. Waar het vroeger nog een kleine gemeenschap vluchtelingen uit het Oostblok betrof, bestaat er tegenwoordig een grote gemeenschap van Poolse arbeidsmigranten in Nederland. Sommigen daarvan hebben zich inmiddels permanent in Nederland gevestigd. Polen heeft inmiddels op tal van vlakken de blik ferm op West-Europa gericht en van onderwijs in de belangrijkste vreemde talen wordt serieus werk gemaakt. Dat betekent dat steeds meer Poolse jongeren vreemde talen, in ieder geval Engels, spreken. Door veel ouderen wordt nog wel Duits gesproken, al is de bereidheid om deze taal te gebruiken, om historische redenen, niet altijd even groot.

Voor het ontplooien van zakelijke belangen in Polen blijft vertalen naar het Pools dus hoognodig. Het vertaalbureau Pools van Concorde is daarbij uw ideale partner.

 


zakelijk Vertaalbureau Pools

Zakendoen in Polen

Polen is een zeer interessante partner voor Nederland en Nederlandse bedrijven. Polen kent als EU-lid weinig administratieve en juridische barrières voor onderlinge handel. Bovendien is Polen, met een snel stijgende koopkracht en bijna 40 miljoen inwoners, een zeer interessante afzetmarkt voor Nederlandse bedrijven. Een markt met voldoende groeipotentie waar voor veel hoogwaardige producten nog weinig concurrentie bestaat. Op dit vlak kan Concorde u helpen met het naar het Pools vertalen van producthandleidingen of reclameteksten. Zo kunt u uw bestaande salesstructuur eenvoudig overzetten naar Polen.

Ook cultureel gezien is Polen een aantrekkelijke handelspartner. De verschillen in (zakelijke) cultuur tussen Polen en Nederland zijn zeker niet verwaarloosbaar, maar wel overbrugbaar. Een vertaler Pools van Concorde is zich bovendien bewust van deze verschillen en zorgt dat uw vertalingen naar het Pools ook elke culturele toets kunnen doorstaan. Wij staan immers voor een vertaling die in alle opzichten bruikbaar is in Polen. Een vertaler Pools van Concorde is in alle opzichten een professional en staat garant voor soepele communicatie met Polen en Poolse bedrijven en instanties. 

 

Concorde Tolken

Concorde vertaalbureau Pools biedt ook tolkdiensten aan. Deze variëren van een tolk die u bij een telefoongesprek bijstaat, tot iemand die op een congres of bij een andersoortige toespraak vertaalt wat u zegt. Het belangrijkste is dat Concorde maatwerk levert en denkt vanuit uw doel. U geeft bij ons aan tegen welk taalprobleem u aanloopt en op basis daarvan doen wij een passend voorstel. 

 

Uw volgende stap