Vertaalbureau Russisch


Vertaalbureau Russisch

Vertaling Russisch

Direct aan de slag voor een Russische vertaling? Concorde is het enige vertaalbureau waar u zelf de prijs bepaalt aan de hand van de gekozen kwaliteit en deadline.


Offerte voor vertaling Russisch
 

Communiceren met Rusland

Wie zaken wil doen met Rusland en zelf geen Russisch spreekt of schrijft, ondervindt vanzelfsprekend communicatieproblemen. Aangezien de kennis van andere talen bij Russen en Russische instanties vaak beperkt is, wordt u feitelijk gedwongen in het Russisch te communiceren. Gelukkig kunt u in dergelijke situaties rekenen op een vertaler Russisch van vertaalbureau Concorde. Voor tal van bedrijven zijn wij hét vertaalbureau Russisch. Wij vertalen naar het Russisch en vertalen ook uit het Russisch. Wij leveren bovendien maatwerk en gemak. In onze offertemodule kunt u heel gemakkelijk teksten en documenten uploaden en direct de prijs van uw vertaling inzien. U beschikt in een mum van tijd over de juiste vertalingen. Met deze service helpen wij u graag taalbarrières te overbruggen en communicatie te verbeteren.


Vertalen naar het Russisch

Uiteraard werkt de dienstverlening van een vertaalbureau Russisch twee kanten op. Dat betekent dat wij niet alleen Russischtalige documenten voor u naar het Nederlands vertalen, maar ook Nederlandse teksten vertalen naar het Russisch. Wilt u bijvoorbeeld een brief schrijven naar een Rus of een Russische instantie? Upload de Nederlandse tekst of het document in onze offertemodule, bepaal de brontaal, de doeltaal en de gewenste leverdatum en uw vertaling wordt uitgevoerd. Uiteraard beperkt deze service zich niet tot brieven en correspondentie. Wij vertalen ook onder andere:

Bekijk al onze vertaaldiensten.


Wij bieden:

  • vertaaldiensten door native speakers;
  • project- en accountmanagement op maat;
  • expertise in de Russische taal én cultuur.

Concorde beschikt over een uitgebreide database van vertalers Russisch. Het is daarom ook mogelijk om Russisch naar een andere taal dan het Nederlands te vertalen.


Onze klanten

Voor onder meer de volgende klanten vertalen wij van en/of naar het Russisch:

  • HEMA
  • CZ
  • Team Relocations
  • MetrixLab
  • FUJIFILM Europe
  • Ricoh
 

 
Beoordelingen

Вы говорите по-русски? Spreekt u Russisch?

Russisch wordt, behalve in Rusland zelf, gesproken in diverse landen die vroeger tot de Sovjet-Unie behoorden. Met name in Oekraïne en de Baltische staten wordt Russisch gesproken. Heel weinig inwoners van deze landen spreken een andere taal. Rusland is een belangrijke leverancier van grondstoffen en producten aan Nederland en andere landen binnen de EU. Rusland zelf is op zijn beurt een grote exportpartner van Nederland en neemt vooral landbouwproducten af. Er is dus sprake van een intensieve relatie met Rusland en om te kunnen communiceren met Rusland is corresponderen in het Russisch vaak een vereiste. Dat maakt dat vertalen naar het Russisch een dienst die door veel Nederlandse bedrijven gretig wordt afgenomen. 

 

Specialistisch vertaalbureau Russisch

In onze dienstverlening stellen wij altijd maatwerk voorop. Dat betekent dat wij, voor zover mogelijk, precies leveren wat u nodig heeft. Onze vertalers Russisch kunnen voor u, op korte termijn, documentatie en teksten vertalen. Behalve vertaaldiensten leveren wij ook tolken. Onze tolken Russisch kunnen een gesprek, fysiek ter plaatse of telefonisch, het Russisch vertalen van uw gesprekspartner. Onze dienstverlening beperkt zich dus zeker niet alleen tot schriftelijke communicatie in het Russisch, maar ook tot gespreksvoering.

 


Vertaalbureau Russisch

Culturele factoren

Bij elke taal spelen culturele factoren vanzelfsprekend een grote rol. Dat is bij het Russisch zeker niet anders. De vertaler die een Russische tekst vertaalt, moet op de hoogte zijn van culturele verschillen, ofwel de typisch Russische gebruiken en gewoontes. Omdat ons vertaalbureau Russisch werkt met native speakers is uw vertaling bij ons in goede handen. Daarnaast is elke vertaler Russisch taalprofessional. U kunt er dus ook van op aan dat uw vertaling altijd in de juiste stijl is geschreven.


Uw volgende stap