Vertaalbureau Spaans

Aan de slag

U kunt direct aan de slag met onze offertemodule. Regel uw Spaanse vertaling met gemak online en bepaal zelf uw prijs, kwaliteit en deadline.


Plaats uw vertaling
 
vertaalbureau Spaans

 

Vertalen naar het Spaans

Doet u zaken in Spanje of een ander Spaanstalig land of bent u dat van plan? Laat uw documentatie dan door ons vanuit en naar het Spaans vertalen. Bij vertaalbureau Concorde bent u verzekerd van:

  • Professionele en ervaren native speakers,
  • Expertise in uiteenlopende kennisgebieden,
  • Account- en projectmanagement op maat.

Dankzij de Spaanse vertalingen die onze freelancevertalers verzorgen, maakt u een goede indruk bij uw Spaanse zakenpartners en opdrachtgevers. Gaat u zakendoen op de Spaanstalige markt? Laat dan eerst uw documentatie vertalen naar het Spaans.

¿Hablas español?

Ondanks dat de jongere generatie en de meeste managers goed Engels spreken, is het aan te raden uw documenten te laten vertalen naar het Spaans. Zo voorkomt u misverstanden en kunt u effectief zakendoen. Spanjaarden zijn in het algemeen geïnteresseerd in diensten en producten uit het buitenland, dus als u zich goed voorbereid en uw bedrijf in de moedertaal van uw mogelijke klanten kunt presenteren, stijgen uw kansen op succes. Ons vertaalbureau Spaans staat voor u klaar.

Daarnaast zal het u helpen in het opbouwen en onderhouden van uw contact met uw Spaanse zakenpartner wanneer u enkele standaardzinnen in het Spaans kent. Daarom hebben we voor u de belangrijkste standaardzinnen in het Nederlands en het Spaans naast elkaar gezet.

 

vertaalbureau Spaans: Concorde

 

Teksten en klanten

Doordat wij beschikken over een uitgebreide database van ervaren vertalers Spaans kunnen wij elk soort tekst voor u naar het Spaans vertalen. Zo vertalen wij onder meer:

Bekijk het overzicht van onze vertaaldiensten.

Enkele van onze vaste klanten die hun teksten door ons vanuit en naar het Spaans laten vertalen, zijn:

  • HEMA,
  • CZ,
  • Vescom B.V.,
  • MPS.

Praktisch vertaalbureau Spaans

Spaans wordt niet alleen in Spanje gesproken. Over de hele wereld is Spaans de officiële eerste taal van meer dan 350 miljoen mensen. In Mexico spreken meer dan 100 miljoen mensen Spaans. Alhoewel het Mexicaans Spaans in grote lijnen overeenkomt met het Europese Spaans, dat ook Castellano wordt genoemd, zijn er enkele kleine verschillen. Onze Spaanstalige vertalers kennen deze verschillen en vertalen uw teksten zo dat uw boodschap correct bij uw doelgroep overkomt, of die nou Spaans, Mexicaans, Colombiaans of Argentijns is.

 

Zakendoen in Spanje

Voordat u de stap maakt naar de Spaanse markt, is het belangrijk dat u weet hoe die in elkaar steekt. De Spaanse zakelijke wereld is ten opzichte van de Nederlandse of de West-Europese, formeler, conservatiever en ingetogener. Aan de andere kant speelt humor een belangrijke rol, maar sarcasme wordt niet op prijs gesteld. Om er zeker van te zijn dat u de plank niet misslaat, is het verstandig een professioneel vertaalbureau Spaans in te schakelen voor de vertaling van uw documentatie en communicatie.

 


zakelijk vertaalbureau Spaans

Uw volgende stap