Vertaalbureau Zweeds

Aan de slag

U kunt direct aan de slag met onze offertemodule. Regel uw Zweedse vertaling met gemak online en bepaal zelf uw prijs, kwaliteit en deadline.


Offerte voor Zweedse vertaling
 
vertaalbureau Zweeds

Vertalen naar het Zweeds

Zoekt u een vertaalbureau Zweeds? Laat uw teksten door vertaalbureau Concorde van en naar het Zweeds vertalen. Wij beschikken over een grote database van ervaren Zweedse vertalers en maken louter gebruik van native speakers en zetten voor de vertaling van uw tekst een vertaler Zweeds in over de juiste expertise beschikt. Dankzij de hoge kwaliteit van de Zweedse vertalingen die onze freelancevertalers verzorgen, maakt u een goede indruk bij uw zakenrelaties in Zweden.

Waarom naar het Zweeds vertalen?

De inwoners van de Scandinavische landen Zweden, Denemarken en Noorwegen staan erom bekend het Engels uitstekend te beheersen. Geen noodzaak een vertaling Zweeds te verzorgen voor uw zakelijke activiteiten in het land, nietwaar? Niet waar. In de Zweedse zakelijke cultuur zijn persoonlijke banden en onderling vertrouwen zeer belangrijk. Een belangrijke methode waarmee u het vertrouwen kan versterken is correct gebruik van de Zweedse taal.

Spreekt u een paar woorden Zweeds? Uw Zweedse zakelijke partners zullen het zeer waarderen wanneer u uw kennis van de Zweedse taal gebruikt. Daarnaast heeft u dus altijd een streepje voor als u uw teksten laat vertalen naar het Zweeds.vertaalbureau Zweeds: Concorde

Specialisaties

Aangezien wij over een uitgebreide database aan vertalers Zweeds beschikken, vertalen we probleemloos elk soort tekst voor u. Een aantal voorbeelden van vertalingen die wij verzorgen zijn:

 

Onze klanten

U kunt vertrouwen op de ruime ervaring van ons vertaalbureau Zweeds. Wij verzorgen al ruim 20 jaar vertalingen voor klanten uit uiteenlopende branches. Zo verzorgen wij voor de volgende klanten regelmatig een vertaling Zweeds:

  • HEMA
  • Vescom B.V.
  • MetrixLab B.V.
  • Ricoh Europe
  • vele advocatenkantoren en notarissen.

Voor deze en andere klanten verzorgen wij vertalingen van allerlei documenten: handleidingen, rechterlijke documenten, persoonlijke brieven en brochures. Ook uw vertaling Zweeds is, ongeacht de grootte of strekking of het onderwerp, bij ons in goede handen.

Zweedse cultuur

Er zijn veel overeenkomsten tussen de Zweedse en de Nederlandse cultuur. Toch is het aan te raden de Zweedse cultuur goed te bestuderen voor u de overstap maakt. Een sleutelwoord voor Zweden is "gelijkheid", en de Zweedse maatschappij is een van de meest genivelleerde ter wereld. Pochen met titels, jaarsalarissen of extravagantie om indruk te maken werkt dus averechts. Het is normaal dat iedereen elkaar met de voornaam aanspreekt; verwar dit niet met een uiting van intimiteit. De grote waarde die aan gelijkheid wordt gehecht strekt zich tevens uit tot kleding en etiquette. Kleed u net maar sober, wees punctueel en maak afspraken ver van tevoren. Een overeenkomst met de Nederlandse cultuur is de nadruk op het bereiken van consensus. Wees dus geduldig tijdens onderhandelingen, toon geen heftige emotie en polder uzelf naar een overeenkomst.

 

Zweedse zakelijke cultuur

U bouwt de beste zakelijke relaties op wanneer u door een derde partij wordt geïntroduceerd. Wanneer u zichzelf voorstelt en alleen bij de eerste ontmoeting, geeft u een stevige hand. De Zweden zijn vriendelijke en open mensen, maar zeggen alleen iets wanneer zij daadwerkelijk iets aan het gesprek hebben toe te voegen. Het is aan te raden hetzelfde te doen.

Daarnaast zijn met name Maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) en ook stiptheid erg belangrijk.


zakelijk vertaalbureau Zweeds

Uw volgende stap