Concorde is er voor ondernemingen die groot denken. Onderneemt u internationaal, dan zoekt u een betrouwbare partner voor de realisatie van uw internationale groei. Op welke markt u zich ook begeeft, met de vertaaloplossingen van Concorde vergroot u uw wereldwijde marktaandeel, versnelt u de time-to-market van uw nieuwe producten en diensten en bereikt u wereldwijd uw lokale doelgroep.

U kunt vertrouwen op een breed scala aan taaldiensten dat u bij een ander vertaalbureau niet terugvindt. Door de slimme combinatie van flexibiliteit, technologie en persoonlijke samenwerking maken we samen een succes van ieder meertalig project. Voor bedrijfsbrede meertaligheid bent u bij Concorde aan het juiste adres.

 

Neem voor vrijblijvend advies van een expert contact met ons op

Contact

Of bel ons:
020 8202890

 

Branches

Techniek & engineering

Technisch_Vertalen Van handleidingen tot bouwbestekken, u wilt dat de technische vertaling van uw documenten klopt. Met onze uitgebreide DTP-dienstverlening staan we u bij in de volledige workflow van uw technische documentatie.

 

Financiële sector

Financieel_vertalingen In de vertaling van uw financiële documenten en rapportages is geen ruimte voor ambiguïteit. Onze financiële taalexperts werken volgens de richtlijnen van de International Financial Reporting Standards (IFRS).

E-commerce & websites

Website_vertalingen2 Wist u dat ruim de helft van online shoppers informatie over een dienst of product in hun eigen taal belangrijker vindt dan de prijs ervan? Behaal ook internationaal uw online doelstellingen met onze flexibele oplossingen voor websites.

 

Medisch

Medisch_vertalingen De ontwikkelcyclus van een medicijn brengt specifieke communicatie met zich mee, van onderzoeksresultaten tot bijsluiters, en van regelgeving tot brochures. Concorde zorgt voor tijdige vertaling die voldoet aan de strenge regulatie.

Juridisch

Juridisch_vertalingen In uw juridische documenten zoals octrooien, contracten en bestuurlijke documenten is een objectieve en foutloze vertaling essentieel. Vertrouw op de accuratesse en juridische kennis van onze gespecialiseerde teamleden.

 

Marketing & communicatie

Marketing_vertalingen Het succes van uw globale marketingcampagnes hangt voor een groot deel af van goede lokalisatie. Met behulp van transcreatie en DTP-diensten zorgen we ervoor dat u wereldwijd uw doelstellingen realiseert.

Fashion & lifestyle

Mode_vertalingen Uw modemerk heeft een eigen karakter, een eigen DNA. Ons gespecialiseerde modeteam zorgt ervoor dat dit DNA in alle marketing en communicatie naar voren komt en bewaard blijft wanneer u uw producten in het buitenland lanceert.

 

Software

Software_Vertalen De softwareindustrie wordt gekenmerkt door korte productcycli en extra documentatie buiten de broncode om. Onze gespecialiseerde softwarevertalers zorgen voor een probleemloze vertaling naar iedere taal.

Onze diensten

  • Maatwerk

  • Groot volume

  • Express Translation

  • Websitevertaling

  • Machinevertaling

  • Dtp-diensten

  • Transcreatie

  • Beëdigde vertaling

Neem voor vrijblijvend advies van een expert contact met ons op

Contact

Of bel ons:
020 8202890