Over Concorde Group

Vertaalbureau Concorde is het grootste tolk- en vertaalbureau van Nederland. Dat is het geworden doordat het naar alle talen en in alle vakgebieden vertaalt. Dankzij deze aanpak hebben we een constante groei gerealiseerd. Tevreden klanten komen steeds weer bij ons terug en krijgen de persoonlijke dienstverlening die ze wensen.

Dankzij onze kennis, kunde en innovatieve werkwijze kunnen we onze processen altijd aanpassen aan uw opdracht en wensen. Dat is nodig, omdat er meer internationaal wordt samengewerkt en er steeds frequenter en sneller in meerdere talen wordt gecommuniceerd. Doeltreffende communicatie is daarbij essentieel. Wij verzorgen graag uw meertalige communicatie voor u.

 

Professionele freelancers

We vertalen van het Nederlands naar elke vreemde taal en omgekeerd, en ook van elke vreemde taal naar elke andere vreemde taal. Uiteraard zijn we daarbij afhankelijk van onze freelancevertalers en -tolken. Met hen werken we nauw samen en hebben we jarenlang ervaring opgedaan. We bedienen een grote diversiteit aan klanten, zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid en de Europese Unie. De vertaalopdrachten zijn onder meer medisch, technisch, commercieel, financieel en juridisch van aard.

Daarnaast verzorgen we vertaaldiensten voor (semi)overheidsinstellingen, zoals de Nederlandse Politie, de RVO (voormalig Agentschap NL), ziekenhuizen en het COA.