Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord voor Extranet aan?

Volg onderstaande instructies stap voor stap om uw nieuwe wachtwoord voor Extranet aan te maken.

1. Ga naar Extranet: https://extranet.concorde.nl.

2. Klik op Problemen met inloggen?


Inlogpagina Extranet
 

3. Vul hier uw eigen ongewijzigde Loginnaam in en uw e-mailadres (dat bij ons bekend is) en klik op Verzenden.


Nieuw wachtwoord Extranet
 

4. U ontvangt binnen enkele minuten de onderstaande e-mail. Ontvangt u de e-mail niet? Controleer uw spamfolder.

screenshot3
   

5. U kopieert vervolgens het Tijdelijk wachtwoord. U doet dit door de tekst te selecteren (houdt de linkermuisknop ingedrukt en sleep over het Tijdelijk wachtwoord). Klik nu met de rechtermuisknop op de tekst en kies voor 'Kopieren'. Vervolgens klikt u op de link (de blauwe onderstreepte tekst) die onder het tijdelijk wachtwoord staat. U komt nu in het volgende scherm:

Geef nieuw wachtwoord Extranet op
6. Hier vult u uw eigen ongewijzigde Loginnaam in. Bij Tijdelijk wachtwoord plakt u het wachtwoord dat u in de e-mail heeft ontvangen. U doet dit door met de rechtermuisknop op het lege tekstveld achter de tekst Tijdelijk wachtwoord te klikken. Vervolgens kiest u voor 'Plakken'.

   

7. Vervolgens vult u een Nieuw wachtwoord in. Dit wachtwoord moet bestaan uit tenminste 8 tekens, waarvan tenminste 1 hoofdletter, 1 kleine letter, 1 cijfer en 1 leesteken. Vul hetzelfde wachtwoord nogmaals in bij Herhaal nieuw wachtwoord. Noteer uw nieuwe wachtwoord goed, dit is namelijk alleen bij u bekend!

   

8. Klik vervolgens op Inloggen. U krijgt onderstaand scherm te zien. Klik op de tekst hier:

Login Extranet bevestigen


9. U kunt nu inloggen met uw oude ongewijzigde loginnaam en uw nieuwe zojuist gekozewachtwoord. Klik vervolgens op de knop Inloggen. U verschijnt in het bekende hoofdscherm:

Inlogpagina Extranet

 

10. Het kan zijn dat uw computer automatisch de loginnaam en het wachtwoord voor u invult, als u in het verleden 'Bewaar inloggegevens op deze computer' heeft aangevinkt. Maak in dat geval eerst de velden leeg, en vul handmatig uw loginnaam en nieuwe wachtwoord in. Als u wilt dat uw computer in het vervolg uw nieuwe wachtwoord onthoudt, vinkt u 'Bewaar inloggegevens op deze computer' aan. 

11. U verschijnt in het bekende hoofdscherm en kunt aan de slag.


Mocht u na het volgen van de instructies toch nog problemen ondervinden met inloggen op Extranet, neem dan contact op met de Helpdesk: 020-8202820, en kies in het menu twee keer 2.

 

 

Bent u vertaler en heeft u een vraag over iets waar u als vertaler mee te maken heeft, bijvoorbeeld op het gebied van beëdiging, administratie of opleiding? Stel uw vraag hieronder en we beantwoorden hem zo snel mogelijk voor u.

Staat uw vraag er niet bij?