Vertaling op maat

Ook als uw vertaling meer om het lijf heeft dan enkele eenvoudige documenten bent u bij Concorde aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring en een tweetal toegewijde teams zijn wij in staat zelfs de meest complexe vertaalproblemen te voorzien van een passende oplossing.

 

Maatwerk

Met de offertemodule heeft u een gemiddeld document snel en goed vertaald in handen. Maar het kan natuurlijk zijn dat u een veel complexere vertaalopdracht heeft, waarvoor de offertemodule niet genoeg flexibiliteit biedt. Een grote tekst die met spoed vertaald moet worden bijvoorbeeld, of een vertaling die zeer specialistische kennis vereist. Of wellicht is vertalen een vast onderdeel van uw bedrijfsproces, en wilt u dat uw leverancier daar rekening mee houdt. Ook in deze gevallen is Concorde u graag van dienst.

 

Toegewijde teams

Voor vertaalwerk op maat maken we bij Concorde gebruik van twee toegewijde teams; het Language Experts team en het Business Language Solutions team. Language Experts is gespecialiseerd in alle vertalingen op het gebied van mode en medisch. Zowel account- en projectmanagers als vertalers hebben diepgaande inhoudelijke kennis van deze gebieden. Is vertalen een vast onderdeel van uw bedrijfsproces? Dan werkt Business Language Solutions samen met u aan een duurzame vertaaloplossing.

 

Samenwerking en projectgroepen

Soms vereist een passende oplossing dat we een stap verder gaan dan alleen het leveren van een kwalitatief goede vertaling. Bijvoorbeeld wanneer u vertaalde teksten automatisch geïntegreerd in uw eigen systeem teruggeleverd wilt hebben, of een specifieke wijze van factureren wenst. De mogelijkheden zijn in dit geval bijna eindeloos. Voor de grootste uitdagingen richten we een speciaal projectteam in, waarmee we samen met u de vertaaloplossing helemaal op maat creëren.

 

Ervaring

Concorde Vertalingen heeft ruim 20 jaar ervaring met het uitvoeren van complexe vertaalopdrachten. Tot onze klanten op dit gebied behoren onder andere:

  • Action
  • WE Europe
  • Moba
  • Nespresso
  • HEMA
  • UTZ Certified

 

Wilt u meteen een document laten vertalen? Upload hier uw document ter vertaling

Untitled

EUATC en VViN
Concorde is lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland en daardoor aangesloten bij de European Union of Associations of Translation Companies.