Fashiontekst vertalen

Fashion Vertaling

Als internationaal fashionmerk bent u zich er als geen ander van bewust: uw merk heeft zijn eigen identiteit, zijn eigen DNA. Dat DNA straalt u overal en op ieder moment uit. Van catalogus tot reclame, en van website tot de labels op uw producten. Uw DNA wilt u vanzelfsprekend ook naar voren laten komen in uw internationale communicatie. Concorde heeft zowel de middelen als de ervaring in huis om u daarbij van dienst te zijn.

 

Uniek

modevertalingConcorde heeft als enige Nederlandse vertaalbureau een team dat zich volledig toegelegd heeft op fashionvertalingen: het Language Expertsteam. Onze taalprofessionals combineren ruime ervaring in het leveren van taaldiensten met diepgaande vakinhoudelijke kennis: onze projectmanagers komen uit de modewereld. Het Language Expertsteam en de vertalers die uw modeteksten vertalen zijn altijd op de hoogte van de laatste modeontwikkelingen en de nieuwste termen. Dat stelt ons in staat de unieke, onderscheidende eigenschappen van uw label in al uw communicatie naar voren te brengen.


Modemerken

Concorde is het vaste vertaalbureau van een aantal modemerken, zoals:

 

 

G-Star 

We logo 

Mexx logo 

Hunkemöller logo
  

Colorful Licenses logo

 

 

Gaastra logo 

Oger logo

 

Fjällraven logo 

Marc  O'Polo logo

 

Garcia Jeans logo

 


Samenwerking

Een modevertaling vraagt om een specifieke aanpak. Voor uw merk is het van uitermate groot belang dat de identiteit van uw merk gewaarborgd wordt. Dat betekent dat de stijl van uw vertaling perfect moet aansluiten bij uw merk. De account- en projectmanagers van het Language Expertsteam en de vertalers die zij inzetten voor uw modevertaling weten dat, en zoeken graag met u naar de stijl die overeenkomt met uw identiteit.

Zeer zelden is het in één keer raak. Een samenwerking begint met een oriënterend gesprek waarin uw identiteit en bijbehorende schrijfstijl wordt besproken en voor onze vertalers vastgelegd. Hierna wordt er een proefvertaling uitgevoerd door vertalers die volgens de projectmanagers geschikt zijn voor uw stijl, product en merk.

Vervolgens beoordeelt u de verschillende proefvertalingen: u kiest de vertaling die het meest in de stijl is geschreven die u voor ogen heeft, en geeft aan op welke punten de vertaling moet worden aangepast. Deze feedback wordt vastgelegd en de door u gekozen vertaler wordt de vaste vertaler voor de vertaling van uw modeteksten.

 

Dienstverlening

We willen u graag laten zien wat we voor u en uw merk kunnen betekenen. De identiteit van uw merk moet, zeker ook internationaal, naar voren komen. Dit vinden we een van de belangrijkste pijlers van een succesvolle modevertaling. Daarom bieden we aan gratis een deel van uw brochure of een aantal productbeschrijvingen of andere modeteksten voor u te vertalen. We willen u daarmee laten zien hoe we de identiteit van uw merk kunnen versterken.


U kunt direct contact met mij opnemen, voor meer uitleg over onze diensten, een vrijblijvende offerte en een oriënterend gesprek, via onderstaande gegevens.


Nicole Kool

Nicole Kool
Account Manager Fashion
020-4260798
nicole.kool@concorde.nl