Concorde Vertalingen Connector

Grijp internationale kansen met onze ondersteuning voor meertalige websites

 

Wanneer je een product of dienst online in het buitenland verkoopt, wilt je dat je buitenlandse klanten zich op hun gemak voelen wanneer ze je website bezoeken. Onderzoek van de Europese Commissie heeft uitgewezen dat bedrijven veel contracten en omzet uit het buitenland mislopen doordat mogelijke buitenlandse klanten niet in hun eigen taal worden aangesproken. 40% van online kopers geeft zelfs aan alleen in hun eigen taal te willen kopen. 

Bovendien is het regelmatig verversen van de inhoud van je website goed voor de vindbaarheid. Met een regelmatig bijgewerkte meertalige website ben je de concurrentie dus een duidelijke stap voor. Maar het meertalig bijwerken van je website is normaal gesproken geen eenvoudige klus.

De Concorde Vertalingen Connector neemt je die zorg nu volledig uit handen. Met de Connector:

 

  • verspreid je nieuwe informatie razendsnel onder je internationale doelgroep, met een aanzienlijk verkorte time-to-market van producten of diensten;
  • bereik en wek je het vertrouwen van je internationale publiek;
  • beheer je eenvoudig een volledig actuele meertalige website;
  • bespaar je tijd, geld en energie
WordPressScreenshot-FW

 

Hoe werkt het?

Na een eenvoudige installatie heb je in je contentmanagementsysteem (cms) de beschikking over een compleet dashboard met een overzicht van de pagina’s die nieuw of gewijzigd zijn en de talen waarin deze wijzigingen nog niet zijn doorgevoerd. Met één muisklik stuur je de te vertalen inhoud naar Concorde. Nadat de content razendsnel vertaald is, vind je de vertaalde pagina’s voor akkoord in je cms, waarna je de nieuwe pagina’s met wederom één muisklik publiceert op de juiste plek op je website, zonder verlies van opmaak. Gemakkelijker en sneller kan niet.

 

  • Direct vanuit je cms vertaalopdrachten uitzetten;
  • Geen ingewikkelde imports of exports of verwarrend knip- en plakwerk;
  • Gebruikersvriendelijke en eenvoudig te installeren software;
  • Beschikbaar voor o.a. Wordpress, Drupal en Joomla!.

 

Probeer het zelf

Op dit moment zijn onze oplossingen verkrijgbaar voor de cms'en Wordpress, Drupal en Joomla!. We zijn hard aan het werk om de dienst ook geschikt te maken voor andere veelgebruikte cms'en. Heb je een meertalige website die je regelmatig wijzigt, of ben je van plan je huidige website meertalig te maken? We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Download de brochure of neem contact met ons op:

 

Welk cms gebruikt u?